Presentatie

Pixelutions helpt u met uw presentatie optimaliseren

Concept Wireframes

Uw bezoekers blijven langer op de website als deze goed is ingedeeld. Met wireframes brengen wij de gewenste functionaliteiten en onderlinge verbanden in kaart.

Technische Realisatie

Als het ontwerp door u is goedgekeurd, wordt het omgezet naar een compleet werkende demoversie. U kunt dan door de website navigeren en de functionaliteiten beoordelen. Pas nadat u akkoord bent gegaan wordt de website opgeleverd.

Responsive Design

Begin met een uniek, aansluitend en responsive ontwerp. Dan valt uw website op tussen de rest. De meerderheid van uw bezoekers let op het ontwerp bij een (aankoop) beslissing.

Online marketing

Uw online marketing is erg belangrijk. Daarom maken wij er een sport van om voor u de beste oplossingen te vinden. Cross-channel, E-commerce, het is de hedendaagse praktijk voor velen. En dit biedt nieuwe kansen. Vast staat dat de onderneming met het juiste concept, de slimste strategie en beste uitvoering wint.

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Even Babbelen

Er is geen standaardaanpak, daarom maken wij alles voor u op maat. Wij beginnen bij de behoefte van de klant en brengen uw wensen in kaart.